
Vinsmaking hos Klosteret
Når du åpner den tunge døren inn til Klosteret Restaurant , stiger man inn i en stemningsfull verden med levende lys og jazz musikk.
Vi tilbyr ulike typer vinsmaking.

Vinsmaking hver Torsdag og Fredag
Bli med på en uhøytidelig men kunnskapsrik vinsmaking.
Kursvarighet: 60 minutter
Tid: 17.00-18.00 (kan være noen endringer)
Smaking av 5 ulike viner
Du blir satt sammen med andre gjester som også ønsker å bli med på vinsmaking.
Er du/dere en gruppe som ønsker privat smaking så send oss en forespørsel på mail.
Kr 745,-
For mer info og bestilling kontakt oss at bestilling@klosteret.no
Mat og Vinsmaking
5-retters meny.
7 viner valgt ut spesielt til dagens meny.
Som interiøret har maten et rustikt tilsnitt med inspirasjon av moderne kulinariske teknikker, og dette med fokus på sesongens mat og råvarer.
Menyen varierer og er tilrettelagt for å få best mulig smaksopplevelse i følge med den vinen.
På denne opplevelsen vil du og ditt følge bli servert 5-retters middag med 7 forskjellige viner valgt ut spesielt til rettene. Dere vil bli guidet gjennom måltidene og vintypene.
Nyt en en litt annerledes måte å nyte en kveld med fokus på mat og drikke.
Kr 2100,-
For mer info og bestilling kontakt oss at bestilling@klosteret.no
Privat Vinsmaking
Vinsmaking hver onsdag (17:00) og lørdag (16:00).
Dette nye konseptet er en skreddersydd vinsmaking som gir en mer intim opplevelse, hvor du kan bestille for 2 til 10 personer. Du har også mulighet til å legge til ost- og spekefat eller østers og kaviar.
Disse vinsmakingene kan gjennomføres på norsk eller engelsk.
For mer informasjon og for å bestille, vennligst send oss en e-post på: arpi@klosteret.no