Vinsmaking hos Klosteret

Når du åpner den tunge døren inn til Klosteret Restaurant , stiger man inn i en stemningsfull verden med levende lys og jazz musikk.

Vi tilbyr ulike typer vinsmaking.

Vinsmaking hver Torsdag og Fredag

Bli med på en uhøytidelig men kunnskapsrik vinsmaking.

Kursvarighet: 60 minutter
Tid: 17.00-18.00 (kan være noen endringer)
Smaking av 5 ulike viner

Du blir satt sammen med andre gjester som også ønsker å bli med på vinsmaking.
Er du/dere en gruppe som ønsker privat smaking så send oss en forespørsel på mail.

Kr 710,-

Mat og Vinsmaking

5-retters meny.
7 viner valgt ut spesielt til dagens meny.

Som interiøret har maten et rustikt tilsnitt med inspirasjon av moderne kulinariske teknikker, og dette med fokus på sesongens mat og råvarer.

Menyen varierer og er tilrettelagt for å få best mulig smaksopplevelse i følge med den vinen.


På denne opplevelsen vil du og ditt følge bli servert 5-retters middag med 7 forskjellige viner valgt ut spesielt til rettene. Dere vil bli guidet gjennom måltidene og vintypene.


Nyt en en litt annerledes måte å nyte en kveld med fokus på mat og drikke.

Kr 1759,-

Wine tasting with Guillaume- a new concept

Wine tastings every Wednesday(17:00) and Saturday(16:00), this new concept, brought by Guillaume, our sommelier in house, will be a more intimate tasting, where each month there will be a focus on a speficc country- and different themes throughout the dates.
April the focus will be France, coincidentally where Gui is from!
Under you’ll find the themes for each date! Limited seating ☺️ reserve your tasting early!
To book please send us an email at bestilling@klosteret.no

-Wednesday 03/04: Discovery of Loire Valley 795kr
-Saturday 06/04: Pinot ? Red, White, gris… 795 kr
-Wednesday 10/04: Exploration of Burgundy over the white 875kr
-Saturday 13/04: Bordeaux Blend over the World 810kr
-Wednesday 17/04: Burgundy exploration over the Red 875kr
-Saturday 27/04: The Pink Tasting/ Summer is coming ! 725kr